szept. 07., Szo | YogaHome

Bevezetés az Életerő világába

Ezzel a programmal kezdjük ismerkedésünket a lehetőségeinkkel az egészség és boldogság világában. Meghívunk egy egészséges napra meditációval, ebéddel, tanácsadással egybekötve.
Regisztráció lezárult
Bevezetés az Életerő világába

Time & Location

2019. szept. 07. 9:00 – 2019. szept. 08. 18:00
YogaHome, Budapest, Pannónia utca 10. 3. emelet 1. ajtó, (21. kapucsengő - YogaHome), 1136 Hungary

About the Event

Szombat 9:30 - 11:30

Energetizáld az életed: Bevezetés az Életerő Gyógyításba

Ebben a bevezetőben megismerkedünk az életerő fogalmával, és hogyan használjuk ezt a létfontosságú energiát, hogy javítsuk saját egészségünket és a körülöttünk élő emberek életét. Megvitatjuk a test finom anatómiáját, különös tekintettel a csakrákra, és megértjük, hogy a fizikai egészségünk mélyen kapcsolódik az energetikai egyensúlyunkhoz. Új információval, de néhány gyakorlati tanáccsal is segítjük a mindennapi életet.

Szombat 14:30 - 16:30

Gyógyítás meditáción keresztül

Bepillantást nyerünk egy hatékony meditációs technikába, az Ikerszív Meditációba. Az Ikerszív Meditáció a tibeti szerető-kedvesség meditációból ered. Segít a béke elérésében és a megvilágosodás megtapasztalásában. Itt kiemeljük a szív és a korona csakra fontosságát a lelki fejlődésünkben, és egy speciális és erőteljes irányított meditációval zárjuk a napot.

Vasárnap 9:30 - 11:30

A növekvő életenergia hatásai

Ebben a részben megvitatjuk és gyakoroljuk a különböző fizikai gyakorlatokat (amelyek mindenki számára elérhetőek), a légzési technikákat és az öngyógyító technikákat az életenergia növelése érdekében. Gyakorlati eszközöket biztosít az életedhez, azonnal. A finom testeink mélyebb ismereteivel és a pránával (vagy az életenergiával), hogy növelje tisztaságát és vitalitását.

Vasárnap 14:30 - 16:30

Az Életerő Gyógyítástól az Arhatikus Jógáig

Ebben a részben a Belső Tanulmányok Intézetén keresztül rendelkezésre álló különböző ajánlatokat mutatjuk be. Három utat fogunk kiemelni - a gyógyító utat, a spirituális utat és a bőség útját. Itt lehetőség van arra, hogy kérdéseket tegyen fel és megértse, hogy a tanfolyamok megfelelnek-e az Ön egyéni érdeklődésének.

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Bevezetés, Ingyenes, Adomány
    Ft0
    Ft0
    0
    Ft0
TotalFt0

Share This Event