BPH.jpg

Csodálatos Életerő Gyógyítás

Tanuljon lépésről lépésre könnyen követhető kezeléseket  az egyszerű betegségekhez. Ismerje meg az Életreő Gyógyítás alapvető alapelveit és technikáit, az energia test és a 11 csakrák funkcióit - és azok befolyását a szervek és az egész fizikai test egészségében.

Haladó Életerő Gyógyítás 

A következő szinten tanuljon gyorsabb és pontosabb gyógyító technikákat és színeket. Ismerje meg, hogyan juthat el különböző energiaforrásokhoz, és hogyan használhatja a biztonságos technikákat a gyors gyógyításhoz.

APH.jpg
PPT.jpg

Életerő Pszichoterápia

Függőségeket, traumákat, szorongásokat és más mentális és érzelmi problémák gyógyítása. Hogyan kezelheti a fóbiákat, a dohányzást, a depressziót vagy az alkoholizmust nem ellenségként.

Életerő Kristály Gyógyítás

Növelje gyógyulását kristályokkal. Ismerje meg azokat a technikákat, amelyekkel biztonságosan lehet az életerőt összpontosítani, hogy gyógyíthassunk másokat, magunkat.

PCH.jpg
PSD.jpg

Gyakorlati, Energetikai Önvédelem

A forradalmian új, fejlett technikák halmaza, amellyel saját és szerettei energiabiztosítását hozhatja létre. Ez a műhely szinte kötelező azok számára, akik  stresszes környezetben dolgoznak. 

Meditáció, Úr Ima

Ez a tanfolyam a spirituális fejlődés iránt érdeklődőknek ajánlott. Ezek a meditációk a spirituális fejlődés technikái, az ősi meditáció két változatát használva - az egyetemes és a kabalista. 

Lords-Prayer.jpg
AOHS.jpg

A Magasabb Lélekkel Való Egység Elérése 

 

Ez a tanfolyam a spirituális fejlődés iránt érdeklődőknek ajánlott. A tanfolyam magában foglalja a meditációkat és a  személy belső világának és céljának megértéséhez szükséges eszközöket. A spirituális fejlődés célja az, hogy az egységet éljen meg a magasabb lélekkel.

Arhatikus Jóga 

 

Arhatikus jóga avagy a „szintézis jógája”. Ez egy spirituális képzés, amely mindenféle jógát egy szintetizáló és integráló rendszerbe olvaszt. Modern változata az ősi technikáknak, amely szisztematikusan aktiválja az energiát és a „szent tüzeket”.

AYP1.jpg
SEM.jpg

Az Ember Szellemi Lényege

A multikulturális hátteret tartalmazó kurzus különböző rendszereket szintetizál. A chakrák, a hármas kereszt, az életfa és más szimbólumok olyanok, mint a bölcsesség gyöngyei, amelyek szépen össze vannak kötve, és amely a keresőnek a leghatékonyabb segítséget kínálja az áldott élet megélésére.

Magasabb (Tisztán)"Látás" 

Ezt a kurzust azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a fizikai anyagi világon túlmutató képesség fejlesztésében. A kurzus olyan technikákat tanít, amelyek lehetővé teszik, hogy kifejlessze a (tisztán)"látás" készségeit. A (tisztán)"látás" célja, hogy a fizikai világ határain túl is alkalmazza azt a gyógyításban.

HC.jpg
PFS.jpg

Életerő Feng Sui 

Hogyan használhatja az Életerő Feng Shui alapelveit? Az Életerő Gyógyítás és más technikák lehetővé teszik az egészség, a boldogság és a gazdagság növelését a föld energiamezőjének használatával.

Spirituális Üzlet Irányítás 

Ez a kurzus ortodox és nem szokásos irányítási elveket tanít hagyományos  gazdálkodási elvek alkalmazásával; időgazdálkodás, erőforrások hatékonyabb és eredményesebb felhasználása és előállítása, az üzletek besorolása és kezelése a hét sugárzás által, a szfinx irányítása, a kabalista ciklusok kezelése és a stresszkezelés.

SBM.jpg
OMPH.jpg

Om Mani Padme Hum 

Ebben a kurzusban Choa Kok Sui Mester bemutatja szellemi bölcsességének forrását és a híres, szeretett tanítóját. A halhatatlan tibeti mester tanításaiból ez a kurzus két egyszerű, mégis erőteljes meditációt kínál, amely jelentősen felgyorsítja a lelki fejlődést, amely az átalakuláson és a belső fejlődésen alapul.

Bölcsesség Jóga 

Bölcsesség Jóga egy gyakorlat, amely az agysejteket  aktiválja. A nagy indiai jógik kifejlesztettek egy technikát, amely növeli az emberek intelligenciáját a fül akupunktúra pontjait stimulálva. A tanfolyam elmagyarázza, hogy az egyszerű gyakorlat naponta elvégezve hogyan egyensúlyozza az agyi aktivitást, javítja a memóriát, gyógyítja a gyermekek viselkedési problémáit.

SBY.jpg