MCKS 1.jpg
Specialitások
1. Az energia megismerése
2. Energia szinted növelése
3. Stresszoldás
4. Ikersziv meditáció
5. Fizikai gyakorlatok
6. Légző gyakorlatok
7. A test és mentális képességek frissen tartása
8. Gyógyítasi technikák
9. Csakrákról bővebben
10. Az energistestek
11. Bölcsesség jóga 
12. Arhatikus jóga
Részletesen:
http://www.instituteforinnerstudies.com.ph/

NAGY MESTER CHOA KOK SHUI

 

Nagy Mester Choa Kok Shui alapította meg a modern Életerő Gyógyítást és az Arhatikus Jógát, valamint nemzetközikeg elismert írója 20 különböző Életerő Gyógyítással kapcsolatos írásnak. Az első könyve "Csodák az Életerő Gyógyításon Keresztül" (eredetileg 1987-ben lett kiadva "Miracles Through Pranic Healing" címen) több mint 27 nyelvre fordítottál le, és több mint 40 országban terjesztették.

 

Munkája és előadásai az Ezoterikus Tudományok területén végzett több mint 30 év kitartó kutatásainak és tanulmányainak az erdménye. Erőfeszítéseinek gyümölcseként az energetikai gyógyításnak sokkal alaposabb értelmezését hozta nyilvánosságra.

Tanulmányai, valamint gyógyítókkal, jógikkal és spirituális tanítókkal való közeli kapcsolata által a világ minden tájáról Master Choa viharos gyorsasággal lett az egyik legnagyobb  mesterek egyike a mi generációnkban, egyben vezető tekintély az életerő különböző alkalmazásaiban. Eredetileg kínai-fülöp szigeteki üzletember, létrehozott egy új mintát az energia gyógyítás területén, és a szemináriumok amiket kidolgozott szervezettek, szisztematikusak, valamint könnyen tanulhatóak és mérhetetlenül hatékonyak. Képzettségét illetően kémikus. Tanítványai gyakran hívták Master Choa-t a "lélek tudósának". Tudományos beálítottsága miatt képes volt arra, hogy körültekintően rendszerbe foglalja a Életerő Gyógyítás, az Arhatikus Jóga és különböző spiritualitással kapcsolatos kurzusokat egyszerű és közérthető módon. A kurzusokon a tanulókat arra kapnak ösztönzést, hogy az energetikai elveket  úgy alkalmazzák, hogy általuk az életük különböző területein egyensúlyt, sikereket, és harmóniát tudjanak teremteni. Azoknak a keresőknek, akik a spiritualítás ösvényén járnak, Mester Choa létrehozott egy olyan gyakorlatokból álló rendszert, amiknek az alkalmazásával egy magasabb szintű önismerethez tudnak eljutni, ezt hívják Arhatikus Jógának.

Az Arhatikus Jóga egy nem vallási megközelítésből álló különböző jóga ágazatok szintézise, ami úgy lett kigondolva, hogy a gyakorlatok elsajátításával az egyén alkalmas legyen biztonságos keretek között felgyorsítani a spirituális fejlődést. Master Choa 20 éven keresztül megállás nélkül utazott, hogy személyesen taníthassa az arra vágyókat a világ több mint 60 országában. 2007 március 19.-én hunyt el, de képzései és tanításai a Belső Tanulmányok Intézete és az Életreő Gyógyítás Alapítvány nemzetközi szervezetein keresztül tovább folytatódnak.

A munka hangsúlyozza a könyörület, a gyógyulás, és a spiritualítás jelentőségét, valamint, hogy a tudatos ráébredésen keresztül segítse az emberiséget eljutni a tudatosság birodalmába. A szervezet filantrópikus ágazata több országban működtet élelmiszer ellátó programot, anyagi támogatást bizosít, hogy az arra rászorulók egészségügyi ellátásban részesüljenek, ezen felül a világ különböző pontjain támogatja a katasztrófa elhárítás költségeit.