mh 1.png

MESTER HECTOR RAMOS​

Egyike a világon ma élő nyolc Életreő Gyógyító mesternek .

Mester Hector a Fülöp-szigeteken született, 20 évig dolgozott és tanult Nagy Mester Choa Kok Sui melett. A világ egyik vezető oktatójaként Mester Hector fontos szerepet játszott a gyógyítás és a meditáció tanításának terjesztésében a Fülöp-szigeteken, Indiában, Európában, Ausztráliában, Szingapúrban, Malajziában, az Egyesült Arab Emírségekben, Kanadában, Brazíliában, Kolumbiában és az Egyesült Államokban.

 

Tanítványai között jól ismert melegségéről, könnyedségéről, humoráról. Jelenleg Rómában él. A felsőbb tanfolyamokat tanítja, a világ különböző részein a spirituális tanulmányokra összpontosítva, és jelenleg az Életerő Gyógyítást egész Európában ő felügyeli.

Évekig ő volt az Acharya (spirituális mentor), aki az Indiában működő életerő gyógyító misszió és az indiai  Arhatic Jóga Ashram  irányításáért felelős vezető, ahol segítette az osztályokat, elvonulásokat, tanárképzési programokat, meditációkat, kutató csoportokat és hatha jóga üléseket .

Mester Hector különleges képzést, mentorálást, meditációkat és a lelki tanulmányok felsőfokú tanításait ajánlja a magyar résztvevőknek.

MH 2.png

Mester Hectorról továbbiakat :

https://www.masterhectorramos.com/contact

D 1.png

DEBORAH ANNE QUIBELL, PHD

A Belső Tanulmányok Intézetének vezető oktatója

A korai gyógyulás és spiritualitás iránt érdeklődő Deborah Anne Quibell több mint 10 éve tanítja és gyakorolja az Életerő Gyógyítást. Az alapító, Mester Choa Kok Sui személyes irányítása alatt végezte tanulmányait. A magasabb szinteket Indiában és a világ különböző részein sajátította el. Iskolákat alapított Dél-Afrikában és Atlanta-ban, és karrierje során számos orvost segített, és egyetemeken tartott előadásokat. Most Európa különböző országaiban tanít.

A jóga és a meditáció tanára. Deborah a pszichológia doktori fokozatát szerezte meg. Szenvedélyesen kutatja a teljesség, az egyensúly, a kreativitás és az öröm lehetőségeit. Megjelent írásai a Huffington Post, a Kiterjedt Tudatosság, a Városi Út, a Rebellis Társadalom és a Jóga Háza című könyvek. A kreativitásról és a tudatról című könyv társszerzője.

Audió, videó és írott tartalmat biztosít különböző online oldalakon. A Rituals közönsége számára hozzáférhető és lelkes tartalmat biztosít. Médiaeseményekre, nyilvános beszédre specializálódott és meditációs / energetikai wellness-üléseket kínál stúdió- és vállalati környezetben.

Rómában él férjével, Mester Hectorral. Jelenleg Amszterdam, Szlovéniában, Norvégiában és Dániában tanít a Belső Tanulmányok Intézeteiben.. Magyaroszágon tőle hallhatjuk a bevezető tanfolyamokat.

D 2.png
Alessandra.png

ALESSANDRA DELLA PORTA

Kommunikációs igazgató az Életerő Gyógyítás Felfedezése programban. Életerő Gyógyítás Alaptanfolyam oktatója.

„Az életerő energiája akkor kezd működni, amikor a gondolata vagy szándéka összpontosul” - ez késztette Alessandrát arra, hogy Choa mester útmutatását kövesse.

Mindig egy belső, ismeretlen szellemi lökést érzett, és az Életerő Gyógyítás és az Arhatikus Jóga segítségével megtalálta a szellemi utat, ami neki megfelel.

Útja 2009-ben kezdődött, kétéves képzési programot követett Rómában, a "Pranic Healing" (Életerő Gyógyítás) Akadémián. Három év alatt a Shiatsu Namikoshi iskolában terapeuta lett.

Kulturális antropológiát tanult és ez az eszköz segíti a mindennapi életét: az „ítélet felfüggesztése” elengedhetetlen, amikor antropológusként dolgozik, akárcsak életerő gyógyítóként.

Alapvető hiedelme: azért vagyunk itt, hogy segítsünk az élet növekedésében, és mindannyiunknak megvan a saját módja és lehetősége arra, hogy ezt megtegye. Közvetítőként élni egy gyönyörű, harmonikus lehetőség arra, hogy megtisztítsuk és energetizáljuk azt, ami körülöttünk van.