PH.png

A Prana egy szanszkrit szó, amely „életerő” - az életfontosságú energia, amely életben tartja és fenntartja a jó állapotot.


Az Életerő  Gyógyítás egy átfogó, energikus gyógyító rendszer, strukturált és gyakorlatias megközelítéssel. Ez egy módszertan, amely az életerő alkalmazására összpontosít a fizikai és pszichológiai egyensúlyhiány és betegségek megelőzésére és enyhítésére.

A fizikai test és az energetikai mező közötti kapcsolat elvén alapul. Az energetikai központokban végzett szisztematikus munkával egy új minta jön létre, amely támogatja és katalizálja a szervezet veleszületett gyógyulási képességét. A Choa Kok Sui mester által kifejlesztett, energetikai gyógyászat tesztelt rendszere, amelyet világszerte egységesen tanítanak.

Untitled picture.png

MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉG?


A modern orvostudomány előtt az embereknek más gyógyulási eszközük volt, amit nagyrészt elveszítettünk. Sokan ismerik az energia gyógyítás technikáit a betegségek enyhítésére és megelőzésére, és az egészséget és a gyógyulást az egész személyre irányított módon - fizikai, energetikai, érzelmi, szellemi lény - tanulmányozták. Ezek a kurzusok szisztematikusak, könnyen érthetőek és alkalmazhatók, rendkívül informatívak és gyakorlatiasak. Az élet mindenre kiterjednek ezek a tanfolyamokból. Ez az Ön kapuja a finom energiák lenyűgöző világához.

A képzés célja, hogy bővítse az egészséget és gyógyulást hozzon a mai világba, és olyan technikát adjon, amely segít az energetikai tudatosság, az érzékenység és a bölcsesség felé vezető úton. 

ÉGY.png